Milyen lehet egy normális pasi?:) Milyen személyre vágyhat egy nő?:)

Egy komoly, céltudatos, törekvő, saját egyéniséggel rendelkező személy, aki képes önmagát, az adottságait kibontakoztatni, a képességeit egyre jobban felfedezni és élni vele. Aki törekszik megtalálni a helyét a világban a szerepeit betölteni a saját életében. Aki valóban komolyan veszi az életét, amit fontosnak és egyben értékesnek tart. Egy olyan ember aki ha kitűz maga elé egy célt illetve ha meg akar valósítani egy álmot, azért teljes erőbedobással képes küzdeni a saját belátása és képességei alapján. El tud fogadni tanácsokat, amit valóban megfontol és fontosnak tart. Akiben felfedezhető egy nagyfokú érdeklődés, nyitottság a megértésre való törekvés.
Aki képes önmagát adni a saját természetességénél fogva és nem leli örömét a színészkedésben. Akiben meg van az a hajlandóság, hogy önmagát, az életét tudja értékelni és ennek szellemében tekint a párjára. A nőre valóban nőként tud felnézni, emberként képes rá tekinteni és egy független, önálló személyiséget lát benne, akin nem uralkodni szeretne, hanem minél jobban megismerni. Megosztani vele önmagát, a saját életét, az álmait, mindazokat a dolgokat, amiért élni szeretne, de úgy hogy közben kitudja fejezni a tiszteletét, a megbecsülését, az értékelését, és mindig tud elegendő életteret biztosítani a párjának, hogy képes legyen minél jobban kibontakozni és egyre inkább megtalálni a helyét a világban. Aki értékek mentén próbálja meg élni az életét, és ennek szellemében próbál mindenre tekinteni, ami saját magát körülveszi. Nem a saját önző érdekérvényesítését akarja megvalósítani, hanem egy közös életet szeretne kialakítani a párjával. El tud köteleződni, fel tudja vállalni és felelősséget tud érezni önmagáért és ennek értelmében a párjára is így tekintet.  Aki őszintén, szabadon képes kinyilvánítani az érzelmeit, és ha van valami problémája, akkor arról tud beszélni. Fontosnak tartja a kommunikációt, a megértésre való törekedést. Akinek az élete változatos, sokszínű és mindig felfedezhető önmagában, hogy valami hajtja, hogy mindig fel akar valamit fedezni, hogy valamit meg akar ismerni, hogy nem akar a megszokások rabjaivá válni.
Képes valóban megbízni a párjában, önmagával szemben pedig törekszik egy harmonikus állapot elérése, és nem akar a párja minden lépésről tudni, nem rendez folyamatosan féltékenységi jeleneteket. Egyedül is képes jól érezni magát, fel tudja találni önmagát, talpraesett, tele van ötletekkel, kreatív. Törekszik kielégíteni a párja igényeit, akinek szüksége van a folyamatos testi, lelki, érzelmi jelenlétére. Egyenlő félként tekint rá, és mindig megpróbálja vele érzékeltetni, hogy mit jelent számára.
Aki képes gondoskodni, lelki értelemben is a párjáról, ezért egyben a lelki társa is. Folyamatosan tudja ösztönözni, értékelni, hangosan kimondani a pozitív ill. a negatív tulajdonságait. Mindig képes a körültekintő megfontolt magatartásra, a figyelmességre. Egyszerre tud csábító és szemtelen lenni, tud udvarolni, bókolni és ha kell akkor hízelegni is, de soha nem megjátszani magát, mert a nő akkor is jól tud figyelni, amikor nem gondolná. Képes olyan változatosságot és izgalmakat teremteni, ami által a nőben az bizonyos tűz nem aludna ki. A maga különlegességével képes elvarázsolni és mindig meg tudja lepni a párját. Rendelkezik egy kizárólagos egyediséggel, egy olyan kisugárzással, ami a párja számára vonzó és vágyakat képes ébreszteni benne. Érezhető benne az érzelmekben gazdag nagyfokú szenvedélyesség , a női szíveket megdobogtató szerelem lelkülete, a melegséget adó szeretete.
A párja, a segítőtársa, a barátja, a lelki társa.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések