A nő maga

Ha egy nőre tekintek, akkor valóban nőként kell tekintenem rá, figyelembe véve hogy egy független, önálló személyiséggel rendelkezik, aki meg van áldva egy saját egyéniséggel és különféle adottságokkal. Ezért a tisztelet és ami által felnézek rá, mindig elsőbbséget kell, hogy élvezzen minden élethelyzet során. Nem a gyengébbik nem képviselője, ami a köztudatban elterjedt, és ami által következetesen is különbségeket szoktak megfogalmazni, aminek a hatására tovább mélyítik a szakadékot nő és férfi között. Egy nő tud lenni ugyan olyan komoly illetve kemény is, ha szükségét érzi rá, de a nők alapvetően finomabb emberi lények, mert ők sokkal inkább a lelkükből merítkeznek és nem az ész határtalanságának az eszközével, ami könnyedén képes konfliktusokat szülni. A nő a szép dolgokat keresi az életben és szinte mindenhez úgy próbál viszonyulni, hogy harmóniában lehessen önmagával, hogy kiegyensúlyozottá váljon, hogy mindig megtalálhassa mindenben a szeretetét, a boldogságát. Az élete minden egyes pillanatához érzelmesebben, lelkileg sokkal nagyobb mélységek közepette szokott tekinteni. Ami a megnyilvánulásaiból, a gondolataiból mindig észrevehető. Másként tekint a környezetére, a körülötte élőkre.
Az igazi nőnek nincs szüksége színészkedésre, álarcok viselésére, mert tudja hogy ha mindig önmagát képes nyújtani és képes a szívére hallgatni, akkor a lelki kiegyensúlyozottság érzését mindig magáénak tudhatja.
A legnagyobb félelme a magány, ami sokszor elhatalmasodik felette és  amivel önmaga legnagyobb mélységeiben tudatosan újra és újra harcot vívhat. Törékenyebb ami az érzékeny emberi lényéből nagyon jól felfedezhető. Ezért a figyelmesség mindig is nagy szerepet szokott játszani a velük való kapcsolataink során, amiben gyakran hiányt szoktak szenvedni. A legapróbb pillanatokra is képes odafigyelni, ezért az emlékezés során is sok olyan dologra képes visszaemlékezni, amit egy férfi jelentéktelennek hinne. A nő gyakran képes átlátni rajtad miközben fürkészi a tekintetedet, figyeli a megnyilvánulásaidat, és egyre jobban kezd megismerni. Olyankor is figyel rád, amikor a legkevésbé gondolnád, ezért a legváratlanabb helyzetekben is képes meglepni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések